HTML

Farm ahol élünk

Kimi, Sumi, Szofi, Mancs, Góliát és Cserépke

Friss topikok

  • yuzy: Sumi cica nálunk embereire (akarom írni macskáira akadna) ugyanis hajnali programom az hogy Lili é... (2011.03.05. 20:55) Visszatérés
  • Adrii: Lebukott. A bibis oldalán fekszik. Színészkedik :D :D Komolyra fordítva. Jobbulást neki. Remélem... (2010.10.08. 15:00) Bibi
  • Adrii: Elvileg jó lehet. De majd még egyeztessünk csüt. környékén. (2010.10.01. 21:27) Szeretgetés
  • mymilow: Szalmát két nap alatt három helyről is ígértek. Úgy néz ki, hogy mára hoz ajándékba az állateledel... (2010.09.28. 06:23) címszavakban
  • mymilow: Faforgács is jó lenne, csak macerás... azt át kellene szitálni, mert a fűrészpor allergás reakciót... (2010.09.08. 20:32) Jön a tél :(

Linkblog

Alakulunk

2010.06.24. 21:41 mymilow

Egyre jobb a helyzet. Manci és a fiúk már nagyon jól kijönnek. Na még ott nem tartunk, hogy mosdatják egymást, de békességbe vannak egymás mellett. Édesen össze soktak szagolni.

A lányokkal még mindig hadilábon áll. Próbál barátkozni, csak mindig ott rontja el, hogy túl hamar akar játszani velük. Pl elkezdenek közeledni egymáshoz Szofival és mikor már csak centik válaszják el őket, Manci nekiugrik, hogy levadássza. Erre persze Szofi elkezd fújni és otthagyja.

Manci gazdinak üzenem, hogy ne aggódjon a következő sorok miatt!

Szóval most este vettem észre, hogy olyan furin áll Mancica szája. Az ínyén, közvetlen a szemfoga alatt találtam egy borsó nagyságú dudort. Szerintem csak megharapta véletlenül a saját száját, de ha holnap estére nem tűnik el, akkor elviszem megmutatni Györgyinek (biztos ami biztos). Nem hiszem, hogy nagy dolog, volt már hasonló Szofikának és az is másnapra eltűnt nyomtalanul.

Amúgy Manci rendesen eszik, iszik. Nagyon édes, mikor próbál elvegyülni a többiek között, hogy odaférkőzzön a tányérjukhoz. Mancinak a többiek kajája kell, a többeknek meg Mancié :)

A reggel etetésnél külön csukom őket, hogy mindenki a saját tányérjánál maradjon; este pedig hagyok egy kis lehetőséget a sikerélményre.

Az wcvel hasonló a helyzet. Lehet hogy hülyén hangzik, de igen, meg tudom különböztetni, hogy melyiket csinálta Manci és melyiket az én gyerekeim. Nem csak a mennyiség miatt, hanem azért is, mert Manci más kaját kap mint a többiek.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://farmaholelunk.blog.hu/api/trackback/id/tr522107681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása