HTML

Farm ahol élünk

Kimi, Sumi, Szofi, Mancs, Góliát és Cserépke

Friss topikok

  • yuzy: Sumi cica nálunk embereire (akarom írni macskáira akadna) ugyanis hajnali programom az hogy Lili é... (2011.03.05. 20:55) Visszatérés
  • Adrii: Lebukott. A bibis oldalán fekszik. Színészkedik :D :D Komolyra fordítva. Jobbulást neki. Remélem... (2010.10.08. 15:00) Bibi
  • Adrii: Elvileg jó lehet. De majd még egyeztessünk csüt. környékén. (2010.10.01. 21:27) Szeretgetés
  • mymilow: Szalmát két nap alatt három helyről is ígértek. Úgy néz ki, hogy mára hoz ajándékba az állateledel... (2010.09.28. 06:23) címszavakban
  • mymilow: Faforgács is jó lenne, csak macerás... azt át kellene szitálni, mert a fűrészpor allergás reakciót... (2010.09.08. 20:32) Jön a tél :(

Linkblog

adományok osztogatása 2

2010.11.29. 20:57 mymilow

Vasárnap reggel a havazás ellenére felkerekedtünk Mátracserpusztára, hogy az összegyűjtött adományok egy részét elvigyük.

Sajnos a kutyaházakat, ami igazán fontosak lettek volna, nem tudtuk elvinni, mert nemhogy három, de egy sem fért volna be a mi autónkba; a másik autó, ami méretileg alkalmas lett volna ezek szállítására, sajnos a havazás miatt nem jöhetett szóba.

Lényeg a lényeg, hogy némi kutya és macskatáp, alom, takarók, szőnyegek, ágyneműk, játékok, nyakörvek pórázzal, műanyag raklapok kutyaházak alá és még egy-két apróság végülis célba ért, mi pedig nagyon nagyon jól éreztük magunkat:

Fogadóbizottság:

 

 

 Rinya és Pala valami hihetetlenül tüneményesek voltak! Rinya mikor bemászott a cicahordozóba, valahogy késztetést éreztem, hogy gyorsan rácsukjam az ajtót és elszaladjak vele :) Nemcsak külsőre hasonlít Cserépkére...ő is egy angyalka. 

 

Összességében nagyon boldog vagyok, hogy minden jól sikerült és hogy az utóbbi két hónapban három helyre (Devecser, Csepel és Mártacserpuszta) is sikerült eljuttatnunk az összegyűjtött adományokat.

Jövőre pedig folyt.köv., úgyhogy továbbra is várjuk a felajánlásokat.

Ezúton is szeretném megköszönni mindenkinek aki hozzájárul, hogy ezek az adományok eljussanak a megfelelő helyekre. Azoknak akik adakoztak és a gyűjtésben vagy szállításban segítettek.

 

Szólj hozzá!

Címkék: gyűjtés2010

A bejegyzés trackback címe:

https://farmaholelunk.blog.hu/api/trackback/id/tr382482204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása