HTML

Farm ahol élünk

Kimi, Sumi, Szofi, Mancs, Góliát és Cserépke

Friss topikok

  • yuzy: Sumi cica nálunk embereire (akarom írni macskáira akadna) ugyanis hajnali programom az hogy Lili é... (2011.03.05. 20:55) Visszatérés
  • Adrii: Lebukott. A bibis oldalán fekszik. Színészkedik :D :D Komolyra fordítva. Jobbulást neki. Remélem... (2010.10.08. 15:00) Bibi
  • Adrii: Elvileg jó lehet. De majd még egyeztessünk csüt. környékén. (2010.10.01. 21:27) Szeretgetés
  • mymilow: Szalmát két nap alatt három helyről is ígértek. Úgy néz ki, hogy mára hoz ajándékba az állateledel... (2010.09.28. 06:23) címszavakban
  • mymilow: Faforgács is jó lenne, csak macerás... azt át kellene szitálni, mert a fűrészpor allergás reakciót... (2010.09.08. 20:32) Jön a tél :(

Linkblog

Cica világ - bútorozás

2010.08.12. 21:11 mymilow

Ajjaj, hol is kezdjem. Ja, még mielőtt belevágnék, azt azért szeretném megemlíteni, hogy Szófia hercegnő szeme teljesen meggyógyult!!!!!

Nos, nem is olyan régen vettem egy tök jó kis radiátorra felszerelhető cicaágyat. Cserépke nagyon oda volt érte meg vissza :)

 

Sajnos az egyik vendégünk eltörte a cicaágyat, mert széknek nézte és ráült (mindezt szín józanul :)) Először letettem a földre, gondoltam, majd kidobom, de mivel a cicuk még a földön is mindig ráfekszenek, így meggondoltam magam és letettem a másik cicaágy mellé.

 

 

Feladvány, hány cica van a képen?

Na jó, ezt nem lesz túl nehéz kitalálni. Igazából csak azt szerettem volna megmutatni, hogy reggelente kaja után a cicuk bandába tömörülnek és befekszenek az ágyaikba napozni. Tudom, nem látni túl sokat belőlük, de a nap miatt nem tudtam jobb képet csinálni.

 

Erről a képről jut eszembe, hogy ígértem egy képet arról a bizonyos növényről... Van egy tippem, hogy kinek fog a legjobban tetszeni; Livim? szerinted? :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aki kíváncsi, hamar megöregszik. Kikikének már hamarosan ráncai lesznek, mert neki mindent tudnia kell. Minden új dolgot meg kell néznie, szagolnia, piszkálnia. Tudom, egy benti cicának minden dolog ami a külvilágból érkezett, extrán érdekes, de Kimcsi tényleg néha túlzásba viszi.

Emeskétől kapott ajándékot órákon keresztül szemlélte és piszkálgatta. Annyira édes volt, szinte belebújt a tasakba :)

 

Az újdonságokról megint csak eszembe jutott valami. 7végén néztem az Animal Planet-en a 101 kiscicát. A cica fajtákon kívül nagyon sok hasznos tanácsot adtak cicatartással kapcsolatban.

Ott mondtak egy jó kis tippet.

Nálunk épp aktuális új bútor vásárlása. Már előre aggódtunk, hogy mi lesz ha megérkezik az új bútor. Rémálmaiban a fa részekből fogpiszkálót, a szövetből pedig galacsinokat gyártotak a cicák. DE akkor jött ez az adás.

Azt mondták, hogy az új bútor érkezésével egy időben ki kell tenni valami izgalmasat a cicáknak is. Vagy egy cicabútort vagy valami nagyon jó játékot. Ha ez nincs, akkor nekiállank az mi bútorunkat 'vizsgálni'. Gyorsan rendeltem egy bútort nekik is és kitaláltam, hogy még felextrázom tollakkal és falatka tartókkal, hogy biztosan érdekesebbnek bizonyuljon mint a mi bútorunk :)

Nagyon bízom abban, hogy bejönnek a számításaink ;)

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://farmaholelunk.blog.hu/api/trackback/id/tr742217926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Uuzsgyi 2010.08.20. 21:19:35

Hűűű, valóban kecses a kissss fa, lehet is kémlelni!!
Még az a szerencse, hogy magasan vannak a levelek, nem megkóstolhatóak! vagy még is???

Javasolnám új 'gyerekbútor' gyanánt, még egy fa beszerzését, majd a két fa közé függőágy kikötését! :)
süti beállítások módosítása