HTML

Farm ahol élünk

Kimi, Sumi, Szofi, Mancs, Góliát és Cserépke

Friss topikok

  • yuzy: Sumi cica nálunk embereire (akarom írni macskáira akadna) ugyanis hajnali programom az hogy Lili é... (2011.03.05. 20:55) Visszatérés
  • Adrii: Lebukott. A bibis oldalán fekszik. Színészkedik :D :D Komolyra fordítva. Jobbulást neki. Remélem... (2010.10.08. 15:00) Bibi
  • Adrii: Elvileg jó lehet. De majd még egyeztessünk csüt. környékén. (2010.10.01. 21:27) Szeretgetés
  • mymilow: Szalmát két nap alatt három helyről is ígértek. Úgy néz ki, hogy mára hoz ajándékba az állateledel... (2010.09.28. 06:23) címszavakban
  • mymilow: Faforgács is jó lenne, csak macerás... azt át kellene szitálni, mert a fűrészpor allergás reakciót... (2010.09.08. 20:32) Jön a tél :(

Linkblog

Nem vesztünk el

2010.07.20. 21:12 mymilow

Itten vagyunk, jól vagyunk, csak kicsit sűrű a program mostanság.

Kutyuk remekül viselik a meleget, persze az esti locsolkodás szinte elengedhetetlen ahhoz, hogy jól érezzék magukat. Ma újra töltöttük a medencéjüket, mert Mancsika szinte az összes vizet kipacsálta belőle.

Mostanában esténkét, mikor már kicsit hűvösebb az idő, mindig rázendítenek az ugatásra. Szerintem az elmúlt fél évben összesen nem ugattak annyit, mint a korábbi két hétben.

Cicóknál nagy esemény volt vasárnap. Kaptunk ajándékba egy 3 méter magas szobanövényt, aminek a szára fonva van. Nagyon szép (a cicuknak is tetszik :)).

Szofika és Cserépke már megpróbáltak felmászni rá és Cserépkének sikerült is eldönteni :) Ígérem, dokumentálni fogom, csak soha nincs a gép a közelben, mikor valami jó pillanatoit lehetne elkapni.

Azért nem hagyom a tisztelt olvasókat képek nélkül.

A nagy melegben a gyerekek is kaptak egy kis hűsítőt:

 

Később megtalálták a legűvösebb szobában a babaágyat és oda helyezték át a székhelyüket:

 

Kimike nagyon okos. A vizes táljuk egy pici törölközőn van. Reggelente mikor adom nekik a firiss vizet, Kimike az első, aki odajön, a kis kezével kilocsolja a vizet a törcsire, letolja a fejével az edényt és ráfekszik a vizes törölközőre. Hihhhetetlen, mennyi esze van, így hűti magát.

Valamelyik nap Cserépkével találtak egy kintfelejtett vizes törcsit és az volt az első, hogy birtokba vették :) :

 

Igyekszem, mindent megörökíteni és megosztani veletek, de ugye elnézitek nekem, hogy most egy-két hétig nem tudok túl sűrűn írni ;)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://farmaholelunk.blog.hu/api/trackback/id/tr822164578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása